Laptopul, motorul si tourbillonul

Postat la 02 iunie 2008 74 afişări

Are o afacere in domeniul orologeriei si este pasionat de motociclete. Nu poate renunta insa nici la costumul impecabil sau la cravata de rigoare.

In fata sediului Cellini de pe Bulevardul Unirii, Alessandro Amato, director general la Sodo Migliori Romania, proprietar al lantului de magazine Cellini, isi parcheaza motocicleta Kawasaki si, avand intr-o mana laptopul si in alta punga cu hainele de manager, intra grabit in birou. Are nevoie de doar cinci minute pentru a se transforma din pasionatul de motociclete cu geaca sport in omul de afaceri serios, care poarta in permanenta costum si cravata. De altfel, mediul de business si pasiunea pentru motoare sunt doua dintre elementele care ii influenteaza cel mai puternic imaginea personala.

"Intotdeauna mi-a placut stilul clasic, costum cu cravata. Chiar si cand merg cu motorul, imi iau haina si cravata intr-o punga si ma schimb de fiecare data, pentru ca eu consider ca aceste elemente tin de prestanta. Tot timpul am fost asa, chiar si in facultate purtam costume."

Managerul spune insa ca, in timpul liber, are grija sa poarte haine mai potrivite cu motorul. "Datorita faptului ca merg aproape tot timpul cu motocicleta, stilul trebuie sa fie mai degajat. De multe ori prefer pantaloni de bumbac, o camasa la care port o cravata mai sport uni si pantofi negri, un model intre stil clasic si sport."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Laptopul,
,
motorul,
si,
tourbillonul
/arta-si-societate/lifestyle/laptopul-motorul-si-tourbillonul-4074218
4074218
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.