Festin cu usa inchisa

Postat la 26 februarie 2007 12 afişări

Pranzul a evoluat de la satisfacerea unei nevoi fiziologice la afirmarea unui anumit stil de viata, iar cele mai stilate mese au loc in spatele usilor inchise.

Asociata cu cresterea veniturilor companiilor, cererea tot mai mare pentru pranzuri private de afaceri sau de leisure a determinat restaurantele de lux sa isi extinda numarul de sali in care masa se ia departe de ochiul public.

Bucatariile de maxima eleganta din jurul lumii si-au customizat restaurantele pentru a servi menu-uri rafinate intr-un decor cu dichis si intimitate absoluta.

Pranzurile private nu trebuie insa sa fie prohibitive din punct de vedere financiar, asa ca maestrii gastronomiei au inclus in pret si bacsisul, si cateva pahare de sampanie, singura conditie fiind ca valoarea totala a comenzii colective sa atinga o suma minima prestabilita, care poate atinge 3.000 dolari.

Pentru 370 dolari la Mandarin Oriental din Hong Kong sau 485 dolari la 21 Club din Manhattan, o persoana se poate bucura de rafinament culinar intr-un adevarat sanctuar al bucatariei internationale, caci in fiecare seara menu-ul este pregatit de un alt chef, dintr-o alta regiune a lumii, in cea mai extravaganta maniera cu putinta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Festin,
cu,
usa,
inchisa
/arta-si-societate/lifestyle/festin-cu-usa-inchisa-4073630
4073630
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.