Estul salbatic

Postat la 28 mai 2006 8 afişări

?Angajam studenti straini in an terminal.? Directorii de resurse umane din companiile romanesti par sa fi gasit solutia crizei de oameni bine pregatiti.

Daca acum 2 ani nici nu se punea problema ca un strain sa lucreze ca angajat la noi in tara, lucrurile s-au schimbat, iar multinationalele din Romania au pe masa din ce in ce mai multe CV-uri trimise din Vest.Companiile cele mai vizate de straini sunt Renault si BRD Groupe Societe Generale. Sistemul bancar romanesc este apreciat, pentru ca devine din ce in ce mai sigur. La Renault tinerii vin pentru ca au fost impresionati de succesul pe plan extern al Logan-ului. Mai multi studenti francezi si-au manifestat interesul pentru a face un stagiu la compania care a produs cea mai bine vanduta masina din Europa de Est.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Estul,
salbatic
/arta-si-societate/lifestyle/estul-salbatic-4073150
4073150
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.