Doua secole, un singur argument

Postat la 26 februarie 2007 9 afişări

Expresiile "secolul luxului" sau "secolul vitezei" sunt alaturate obsesiv vremurilor pe care le traim. Targuri de lux sunt organizate chiar si in tari mai degraba sarace ale Europei, iar sedintele de "time management" sunt foarte cautate in toata lumea. Tendinta pare clara: oamenii muncesc mai mult, dar, daca vorbim de exclusivism, "prea mult" nu mai exista.

Ultima noutate, din ambele domenii ? lux si viteza, este un Maserati Quattroporte din aur, masina care va fi prezentata la doar a doua editie a targului de lux "Scrigno Tesori", din Italia. Masina, daca mai poate fi numita astfel, nu are inca o eticheta cu pretul, dar dotarile sunt de exceptie: piele de strut, cayman, sarpe sau rechin, la alegere, cusaturi cu fir de aur, maneta schimbatorului batuta cu pietre pretioase, iar vopseaua, realizata pe baza de email, poate fi amestecata cu pudra de aur sau argint, in functie de preferintele eventualilor clienti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Doua,
secole,
,
un,
singur,
argument
/arta-si-societate/lifestyle/doua-secole-un-singur-argument-4073666
4073666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.