Design cu gelatină şi deşeuri

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 18 decembrie 2016 132 afişări

Design cu gelatină şi deşeuri

Pentru a-şi atrage şi uimi publicul, designerii îşi demonstrează ingeniozitatea apelând la materiale mai puţin obişnuite pentru creaţiile lor, aşa cum o arată recenta ediţie a expoziţiei Design Miami.

În cadrul evenimentului, aceştia s-au întrecut în machete ale unor clădiri importante ale lumii realizate din gelatină, cum ar fi macheta Palatului Buckingham, obiecte decorative şi piese de mobilier confecţionate din lut cu bălegar, lămpi din fire de hârtie tricotate manual şi prevăzute cu becuri de leduri, obiecte noi ca farfurii sau sfeşnice confecţionate din argintărie veche sau o combinaţie de iarbă, piese auto şi diverse deşeuri ori piese realizate din materiale provenite de la albine sau viermi de mătase. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.