Cele mai spectaculoase piscine din lume - GALERIE FOTO

Postat la 16 noiembrie 2012 182 afişări

In loc sa induram frigul de afara, nu ar fi mai bine sa petrecem o zi la soare, sa facem plaja langa una din cele mai frumoase piscine din lume?

Bora Bora, Maldive, Tahiti, Hawaii, Tokyo si coasta de Azur sunt cateva dintre locatiile unde se gasesc cele mai spectaculoase si luxuase piscine din lume.

Spre exemplu, una din cele mai luxoase si mai frumoase piscine din lume este Nemo 33 din Belgia, scrie bootsnall.com. Este renumita ca fiind cea mai adanca piscina interioara din lume, avand in jur de 33 de metri. Cei care petrec timpul aici pot sa primeasca diverse certificate de scufundari, iar apa este calda si nu au nevoie de costum de scafandru.

Camerele oaspetilor de la W Hotels din insula Fesdu din Maldive au o piscina proprie, care se varsa in ocean. Cei care se cazeaza aici simt ca au propria insula privata.

Sursa:www.bootsnall.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piscine,
plaja
/arta-si-societate/lifestyle/cele-mai-spectaculoase-piscine-din-lume-galerie-foto-10329676
10329676
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.