Automatul de cumpărături

Postat la 20 decembrie 2015 99 afişări

Automatul de cumpărături

După ce a fost expus în Elveţia şi lăsat să achiziţioneze ce credea de cuviinţă de pe un site din zona ascunsă a internetului, Darknet, un laptop care rulează un software automat de cumpărături denumit Random Darknet Shopper se mută la o galerie de artă de la Londra.

Artiştii proprietari ai acestuia, Domagoj Smoljo şi Carmen Weisskopf, i-au alocat un buget de 100 de dolari în echivalent bitcoin pe care care Random Darknet Shopper îi va folosi în fiecare miercuri pentru cumpărături alese la întâmplare de pe Alpha Bay.

Achiziţiile sale vor fi livrate la galerie, unde vor fi expuse într-o secţiune intitulată ”Peisaj Darknet“, artiştii neştiind dinainte pe ce va cheltui softul banii, acesta putând opta chiar şi pentru arme sau droguri.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/automatul-de-cumparaturi-14924878
14924878
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.