Adrenalina, limite si prize

Postat la 28 mai 2007 65 afişări

Inainte sa escaladezi un panou de climbing nu uita sa-ti asiguri hamul de doua ori, sa verifici daca cel care te "fileaza" si-a inchis bine siguranta de la "opt-ul" din fier, calculeaza-ti in minte "prizele" de care vrei sa te folosesti pentru a finaliza traseul pe care ti l-ai propus, nu te uita in jos si porneste in sus cu incredere.

Pare greu la prima vedere si cine merge prima oara trebuie sa stie ca va fi nevoit sa incalte pantofi de catarat care strang, nu va mai putea avea manichiura frantuzeasca, se va murdari un pic pe haine de la praful de magneziu necesar atunci cand ii transpira mainile si la inceput va avea febra musculara. Insa putine lucruri se compara cu satisfactia pe care o ai cand iti depasesti temerile si limitele.

Liudmila Drozdea este Head of Consumer Industries la banca olandeza ABN Amro si in urma cu trei ani a intrat pe site-ul unei echipe din Targu-Jiu care organiza weekend-uri extreme. A inceput cu rafting, parasutism si a incercat si climbing, care a descoperit ca i se potriveste cel mai bine. "E un sport care-ti testeaza limitele. Eu am vrut sa incerc in primul rand pentru ca aveam rau de inaltime si, dupa cum se spune, ar trebui sa-ti infrunti temerile. La prima catarare, cand m-am uitat in jos s-a invartit pamantul cu mine, dar, deja, la a patra urcare voiam mai sus", spune Drozdea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Adrenalina,
,
limite,
si,
prize
/arta-si-societate/lifestyle/adrenalina-limite-si-prize-4073820
4073820
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.