Lautrec la bordel

Postat la 29 noiembrie 2011 25 afişări

Teatrul Metropolis îşi invită publicul la cabaret. „Lautrec la bordel„ – un spectacol de Mario Moretti, care aduce în prim-plan viaţa boemă a Parisului de acum două secole - reprezintă un prilej de sărbătoare atât pentru iubitorii de teatru, cât şi pentru curioşi.

Spectacolul face parte din şirul de reprezentaţii montate în luna noiembrie, când Teatrul Metropolis împlineşte patru ani de activitate, şi reuneşte nume celebre, precum Iulia Vântur, Ozana Barabancea, George Ivaşcu şi Vlad Ivanov.

Caracterele reflectate în opera lui Toulouse Lautrec sunt puse în valoare în "Lautrec la bordel" pe canavaua scenografică a lui Dragoş Buhagiar şi în tuşa satirico-expresivă a lui Horaţiu Mălăele, care semnează regia spectacolului. Spectatorii vor vedea personaje decadente, dar cu fior artistic, şi o lume a stabilimentelor rău famate şi a cabaretelor Milton şi Moulin Rouge. "Lautrec la bordel" a avut premiera în 10 noiembrie şi mai poate fi văzut pe 28 şi 29 noiembrie, dar şi în luna decembrie, la Metropolis.

de Mădălina Cerban

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
city life,
Lautrec la bordel,
teatru,
metropolis
/arta-si-societate/lautrec-la-bordel-9011985
9011985
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.