Echipa revistei Descopera vaneaza eclipsa din Siberia

Postat la 26 iulie 2008 11 afişări

Redactorii revistei ”Descopera” vor pleca intr-o expeditie ce va reprezenta un suport inedit pentru realizarea a 2 fotoreportaje unice in presa romanesca: tranzitarea Siberiei si surprinderea celui mai mare spectacol ceresc - eclipsa totala de Soare.

Acestia au acceptat provocarea de a parcurge 6.000 km si de a traversa patru fusuri orare, in vederea realizarii unor fotoreportaje prezentate in premiera in Rominia.

Periplul stiintific va incepe in Bucuresti cu plecare spre Moscova, cu avionul si va fi urmat de tranzitarea Siberiei cu ajutorul faimosului Transsiberian, pe o lungime de 3.300 Km.

Primul fotoreportaj are ca scop prezentarea in detaliu prin ochiul agil al specialistului a platoului siberian si a punctelor sale esentiale – muntii Ural, Volga , ajungind la orasul de destinatie, Novosibirsk.

Novosibirsk este granita pentru cel de-al doilea fotoreportaj, ce va fi realizat pe 1 august 2008 si va prezenta eclipsa de soare din acea zi ce are punct maxim de vizibilitate in Siberia.

Proiectul, avind caracter unic pentru Romania, va dura 10 zile si va insuma 10.000 Km.

Fotoreportajele vor fi prezentate in exclusivitate in numarul din septembrie al revistei ”Descopera”.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Descopera
/arta-si-societate/echipa-revistei-descopera-vaneaza-eclipsa-din-siberia-2819691
2819691
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.