Eastwood vs. Scorsese

Postat la 17 februarie 2006 1 afişăre

VETERANII: La 27 februarie e de asteptat ca Oscarul pentru regie sa fie decernat unuia dintre cei doi regizori de categorie grea intrati in competitie: Martin Scorsese (cu "The Aviator") sau Clint Eastwood (cu "Million Dollar Baby").

 

PRONOSTIC DGA: La sfarsitul lunii trecute, premiul Directors Guild of America (DGA)

i-a fost decernat adversarului lui Scorsese in competitia pentru Oscaruri, Clint Eastwood. Premiul DGA este considerat un fel de "precursor" ale Oscarului pentru regie: dintre ultimii 56 de castigatori ai Oscarului, 50 au luat, in luna precedenta, si premiul DGA.

 

NOMINALIZATI: Alaturi de Scorsese si Eastwood au mai fost nominalizati pentru Oscar Alexander Payne ("Sideways"), Taylor Hackford ("Ray") si Mike Leigh ("Vera Drake").

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Eastwood vs. Scorsese
/arta-si-societate/eastwood-vs-scorsese-978578
978578
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.