Cum va arăta viitorul centru de expoziţii al British Museum (VIDEO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 12 mai 2013 75 afişări

British Museum va putea expune colecţii de obiecte pe care altădată nu le putea găzdui din cauza spaţiului limitat, odată cu deschiderea în martie anul viitor a noului său World Conservation and Exhibitions Center, un proiect de 135 de milioane de lire, scrie The Independent.

Cum va arăta viitorul centru de expoziţii al British Museum (VIDEO)

Centrul, mare cât 14 bazine olimpice, va cuprinde spaţii de expoziţie, cercetare şi conservare şi va permite instituţiei să expună obiecte mult mai mari, la a căror prezentare trebuia în trecut să renunţe.

Vezi aici derularea lucrărilor de construcţie (2010-2012)

După inaugurarea noului centru, de pildă, vizitatorii vor avea acces la o nouă expoziţie importantă, unde vor putea admira cea mare corabie vikingă descoperită vreodată. Circa 80% din finanţarea lucrărilor la World Conservation and Exhibitions Center este deja asigurată, cu sprijinul guvernului.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/cum-va-arata-viitorul-centru-de-expozitii-al-british-museum-video-10871743
10871743
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.