Animalele de la Muzeul Antipa invadeaza Capitala (FOTO)

Postat la 25 iunie 2011 43 afişări

O girafa uriasa a fost adusa in Pasajul Universitatii din Bucuresti de la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", care isi lanseaza astfel campania pentru un concurs care are ca scop descoperirea si cunoasterea faunei salbatice a Capitalei.

Girafa este prea inalta pentru pasajul pietonal, asa incat strapunge plafonul cu capul si isi ridica gatul deasupra rondului de flori din intersectia de la Piata Universitatii.

Campania pentru proiectul "Surprinde fauna orasului tau", organizata cu sprijinul Primariei Bucurestiului, va continua si cu alte animale "urbane" pana la 7 iulie. Concursul consta in reperarea in mediul urban a unor specii de animale si pasari salbatice, ale caror fotografii vor fi trimise pe adresa concurs@antipa.ro. Naturalistul "cum laude" va primi o invitatie de doua persoane la deschiderea din toamna a Muzeului Antipa.

Pentru orientare, Muzeul Antipa a lansat ghidul "Fauna Bucurestiului", pus la dispozitie pe site-ul muzeului si pe pagina de Facebook dedicata evenimentului. Ghidul este conceput dupa fauna din Bucuresti, pentru a-i ajuta pe participantii la concurs in cautarea speciilor de pasari, mamifere, insecte care incearca sa faca fata dezvoltarii urbane. Rate, pescarusi, serpi, sobolani, mierle, fluturi, soparle, veverite, toate pot fi zarite prin zona Capitalei.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/animalele-de-la-muzeul-antipa-invadeaza-capitala-foto-8388126
8388126
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.