Vacanta in tara monstrului

Postat la 05 februarie 2008 1 afişăre

Pe langa Loch Ness, devenit celebru datorita monstrului ce se spune ca si-ar avea salasul acolo, Scotia are peste 500 de alte „loch“-uri (lacuri sau locuri unde marea si-a creat brate inguste in zonele de uscat). Pe malul lor, intreprinzatorii au construit hoteluri unde turistii dornici sa fuga de oras se pot refugia.

LOCH TORRIDON: Din „loch“-ul cu acelasi nume se ridica munti de granit trandafiriu, iar copacii verzi ai padurii Ben Damph flancheaza valea. Pe mal se ridica un conac victorian, The Torridon. In zona se poate practica alpinism, navigatie cu caiacul, trasul cu arcul si se pot organiza excursii calare.

LOCH CRENAN: Situat la doua ore departare de Glasgow, Loch Crenan este un mic brat de mare ce duce spre Loch Linnhe, fiind ideal plasat pentru cei ce vor sa admire apusul scotian. La intrarea in „loch“ se afla Insula Eriska, proprietate privata pe care turistii o pot explora pe jos, pentru a surprinde reprezentanti ai faunei locale, ca vidra, foca sau bursucul. Cazarea o asigura Isle of Eriska, hotel construit in 1880. Se ofera si confort modern - exista piscina, sala de sport si spa, la care se va adauga in curand un teren de golf cu noua gauri.

LOCH AWE: Cel mai lung „loch“ scotian cu apa dulce si totodata considerat cel mai frumos. Luciul apei serpuieste printre stanci abrupte si da in padurea din apropierea hotelului Ardainaseig. Turistii se pot plimba prin gradinile de la Ardainaseig sau pot vizita hidrocentrala ascunsa in culmea Ben Cruachan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Scotia,
Loch Ness,
lacuri,
hoteluri,
turism
/analize/turism/vacanta-in-tara-monstrului-2364695
2364695
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.