Speranţa moare ultima. Felix Stroe: În 2018 vom finaliza 156,7 kilometri de autostradă

Postat la 14 decembrie 2017 253 afişări

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a declarat joi, la Parlament, că în 2018 vor fi daţi în folosinţă 156,7 kilometri de autostradă. Referitor la Sibiu-Piteşti, Stroe a spus că tronsoanele 2, 3 şi 4 sunt „în pregătire pentru a fi scoase la licitaţie”, iar tronsoanele 1 şi 5 sunt deja în SEAP.

Speranţa moare ultima. Felix Stroe: În 2018 vom finaliza 156,7 kilometri de autostradă

„Vor fi minim 156,7 kilometri daţi în folosinţă. Ca exemple, avem Ogra - Târgu Mureş, apoi trei sectoare din Târgu Mureş - Câmpia Turzii, Sebeş-Turda, vom finaliza şi Bucureşti-Ploieşti, Lugoj-Deva şi o parte din tronsonul de la Gilău”, a spus Felix Stroe, la audierea în Comisiile reunite de buget-finanţe pentru adoptarea bugetului Ministerului Transporturilor (MT) pe 2018.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.