Orange, cel mai mare client de Duster: 46 de masini dintr-un foc

Postat la 29 iulie 2010 96 afişări

Dacia a livrat recent prima flota de masini Duster pentru operatorul de telefonie mobila Orange Romania. Cele 46 de masini vor fi utilizate de epartamentul tehnic pentru lucrarile de intretinere a retelei de telecomunicatii si pentru interventiile rapide ale operatorului de telefonie mobila.

Cele 46 Dacia Duster achizitionate de Orange sunt vehicule cu tractiune integrala, versiunea "Lauréate", dotate cu motorul 1.5 dCI 110 CP. Nivelul de echipare "Lauréate" reprezinta varful de gama al modelului Dacia Duster, care ofera in plus pe vehiculul de serie optiunea "Pack Modularitate", aer conditionat, computer de bord cu sase functii si o serie de elemente decorative de interior si exterior.

Duster este primul model de tip SUV realizat de Dacia si a atras un numar record de comenzi din momentul in care a fost anuntata lansare lui pe piata.

Parteneriatul dintre Renault si Orange dateaza de peste 10 ani, majoritatea vehiculelor achizitionate pana in prezent fiind modele Renault. Parcul auto al Orange include in prezent peste 380 de vehicule ale marcii franceze.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
Duster,
Dacia,
Orange
/analize/transporturi/orange-cel-mai-mare-client-de-duster-46-de-masini-dintr-un-foc-6744236
6744236
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.