KLM decide să taxeze bagajul de cală cu 15 euro

Autor: Razvan Muresan Postat la 21 februarie 2013 327 afişări

Compania aeriană KLM, parte a grupului Air France KLM, a decis să taxeze bagajul de cală cu 15 euro, începând cu 23 aprilie 2013, pentru toate zborurile din Europa, informează compania.

"KLM lansează acest nou model de business pe teritoriul european ca răspuns la schimbările din comportamentul de consum al clienţilor -mulţi dintre pasagerii existenţi călătoresc fără bagaje la cală pe cursele europene", se arată într-un comunicat de presă al companiei, în care se precizează că toţi clienţii membri ai programului de fidelitate Flying Blue vor beneficia de un bagaj de cală gratuit. Compania aeriană KLM nu precizează ponderea exactă a pasagerilor care călătoresc cu sau fără bagaje de cală pe destinaţiile europene.

Zborurile pe distanţe scurte şi medii sunt cele care au generat numai în 2011 pierderi cumulate de 700 de milioane de euro grupului Air France KLM, potrivit raportului anual al companiei. Datele corespunzătoare anului 2012 vor fi publicate la finele lunii februarie 2013.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
klm,
taxare,
bagaj de cala
/analize/transporturi/klm-decide-sa-taxeze-bagajul-de-cala-cu-15-euro-10583044
10583044
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.