Dragos Geletu, KLG Europe: Noi am crescut in ultimii ani, dar sunt foarte multe companii de transport care au murit

Autor: Ioana Mihai Postat la 17 iunie 2011 141 afişări

Compania de logistica KLG Europe a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 15,5 milioane de euro, mai mare decat in anii anteriori.

"In 2008 am avut o cifra de afaceri de 14 milioane de euro, si am crescut permanent, in ciuda crizei", spune Dragos Geletu, director general al KLG Europe. Explicatia nu este foarte grea: "Noi am crescut in ultimii ani dar sunt foarte multe companii de transport care in aceasta perioada au murit", declara Geletu.

In plus, multe companii care au capacitatea de a trasporta volume mari de marfuri fac acest lucru pe rute intracomunitare, nu doar in Romania. Spania - Franta, Olanda - Franta samd. "Nu ii intereseaza Romania, pentru ca acolo castiga 90 de centi pe km si aici e mai ieftin", argumenteaza Geletu. Compania pe care o conduce si in care este actionar are intre clienti pe Orange, 3M, adidas, Wrigley, Panasonic si LG.

Cititi aici mai multe despre previziunile unor companii in privinta rezultatelor pentru acest an

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
logistica,
klg europe,
transport,
companii
/analize/transporturi/dragos-geletu-klg-europe-noi-am-crescut-in-ultimii-ani-dar-sunt-foarte-multe-companii-de-transport-care-au-murit-8353286
8353286
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.