Cat costa cardul de fidelitate al Wizz Air si ce beneficii aduce

Autor: Razvan Muresan Postat la 21 aprilie 2011 2081 afişări

Wizz Air, operatorul aerian care transporta cei mai multi pasageri in Romania, a lansat incepand cu 31 martie programul de loializare, Wizz Xclusive Club.

Pana astazi, aproximativ 50.000 de pasageri Wizz Air s-au alaturat Wizz Xclusive Club si au beneficiat de avantajele clubului achizitionand bilete pentru mai mult de 74.500 de zboruri. Acest lucru arata faptul ca in primele doua saptamani, mai mult de doi clienti au devenit membri ai clubului la fiecare minut.

Membrii Wizz Xclusive Club vor beneficia de acces la un pachet de bilete la preturi promotionale ce pot fi mai ieftine cu pana la zece euro pe un singur zbor, fata de pretul obisnuit; accesul instant la tarifele preferentiale pentru membrii clubului va fi asigurat imediat ce acestia vor adera la program; pana la noua pasageri pot fi inclusi in aceeasi rezervare alaturi de un membru Xclusive Club si pot beneficia de tarife reduse; membri Wizz Xclusive Club vor primi ofertele promotiilor exclusive prin e-mail, in cazul in care se inscriu la newsletter-ul Wizz Air

Wizz Xclusive Club, pentru un an, se poate achizitiona prin wizzair.com sau la call center-ul Wizz Air si porneste de la 126 de lei.

Wizz Air a transportat 2,2 milioane de pasageri in Romania in 2010, iar competitorul sau pe segmentul low-cost, compania Blue Air, a avut un volum de 1,5 milioane.

Urmărește Business Magazin

/analize/transporturi/cat-costa-cardul-de-fidelitate-al-wizz-air-si-ce-beneficii-aduce-8179566
8179566
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.