Carpatair va zbura din Craiova spre Italia

Postat la 22 februarie 2010 25 afişări

Operatorul aerian Carpatair a anuntat lansarea unor zboruri din Craiova catre orasele italiene Roma si Milano. Zborurile vor fi operate incepand cu data de 24 mai iar aeroporturile de destinatie vor fi Fumicino (Roma) si Bergamo (Milan).

Zborurile vor fi operate cu o frecventa de doua ori pe saptamana, in zilele de marti si vineri. Pentru primele zboruri, pretul unui bilet 'dus' este de 49 de euro plus taxe. Zborurile nou anuntate vor fi efectuate cu aeronave de tip Fokker 70.

In prezent zborurile pentru Milano si Roma sunt efectuate zilnic prin intermediul HUB-ului de la Timisoara. Prin lansarea zborurilor directe din Craiova, compania aeriana Carpatair isi extinde prezenta pe aeroporturile din Milano si Roma cu inca patru zboruri saptamanale, ajungand astfel la 8 zboruri saptamanale pentru fiecare aeroport. In Romania, Carpatair opereaza pe 10 aeroporturi interne, Craiova fiind al treilea oras dupa Timisoara si Bucuresti pentru care compania a lansat zboruri directe catre Italia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
transporturi,
Carpatair,
zboruri,
Craiova
/analize/transporturi/carpatair-va-zbura-din-craiova-spre-italia-5593371
5593371
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.