100 TINERI MANAGERI DE TOP 2022 Bogdan Alexandrescu: „Abilitatile, aptitudinile sau talentul nu garantează succesul fără ambiţie şi efort susţinut”

Postat la 29 iulie 2022 52 afişări

100 TINERI MANAGERI DE TOP 2022 Bogdan Alexandrescu: „Abilitatile, aptitudinile sau talentul nu garantează succesul fără ambiţie şi efort susţinut”

Vârstă: 38 de ani

Funcţie: director Direcţia AGRI; Companie: CEC Bank

Număr de colegi aflaţi în subordine: 12

Număr de credite APIA acordate de CEC Bank (2021): 6.000

Experienţă: A lucrat în mai multe companii multinaţionale în zona de IT, dar şi-a descoperit pasiunea pentru agricultură şi coordonează activitatea de creditare în acest domeniu al băncii. Acesta este, de altfel, unul dintre domeniile de interes în cadrul CEC Bank, fiind în top trei domenii finanţate de bancă.


Ambiţia sau talentul - ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Cred că ambele sunt importante în egală măsură. Abilităţile, aptitudinile sau talentul nu garantează succesul fără ambiţie şi efort susţinut.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Mai mult timp cu familia.

În ce loc te simţi cel mai fericit?

În mijlocul oamenilor.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Familia.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Aş acorda nota 8 pentru că mai am multe de învăţat.

Ce te motivează?

Mă motivează proiectul de modernizare şi creştere al CEC Bank. CEC Bank are o bază de pornire solidă: o istorie legată cu cea a României moderne, are oameni valoroşi şi un potenţial enorm.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Reinventarea. Pandemia a schimbat profund pieţele globale şi nevoile lor, a acccelerat inovaţia şi a determinat companiile să îşi asume mai repede transformarea digitală. Toate acestea au generat oportunităţi şi tendinţe noi.

Acest interviu a apărut în anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP, EDIŢIA 2022.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Servicii Financiare,
Bogdan Alexandrescu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.