O tânără din Ploieşti a venit la interviul pentru un job convinsă de „avantajul” ei. Angajatorii au poftit-o afară când au văzut cum era îmbrăcată: „Domnişoară, unde te crezi?”

Postat la 03 iunie 2015 71171 afişări

O tânără din Ploieşti a venit la interviul pentru un job convinsă de „avantajul” ei. Angajatorii au poftit-o afară când au văzut cum era îmbrăcată: „Domnişoară, unde te crezi?”

Vânezi de mult un loc de muncă mai bun, iar acum a venit momentul tău. Ai pregătit un CV, l-ai trimis şi angajatorul este interesat de tine. Ai programat o întâlnire cu el, dar trebuie să ai mare grijă. Aşa cum se întâmplă şi atunci când se uită peste un CV, viitorul patron are nevoie de doar câteva secunde pentru a-şi face o părere despre tine.

Felul în care te îmbraci la interviu este extrem de important. Vestimentaţia îl poate face pe angajator să nu te mai ia în serios şi chiar să te dea afară, aşa cum i s-a întâmplat unei tinere din Ploieşti.

Tânăra ploieşteancă a vrut să-şi impresioneze intervievatorul cu atributele sale fizice, şi a făcut o greşeală care a costat-o scump: a fost poftită afară înainte să apuce să se prezinte. „Domnişoară, unde te crezi?!”

Angajatorii au poftit-o afară din sală: iată cum era îmbrăcată. TOPUL greşelilor vestimentare „fatale”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
venit,
interviu,
angajatori
/analize/resurse-umane/o-tanara-din-ploiesti-a-venit-la-interviul-pentru-un-job-convinsa-de-avantajul-ei-angajatorii-au-poftit-o-afara-cand-au-vazut-cum-era-imbracata-domnisoara-unde-te-crezi-14389645
14389645
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.