Iulia Nartea, şefa UPS România, a fost numită director general al UPS Italia

Autor: Razvan Muresan Postat la 06 noiembrie 2014 883 afişări

Iulia Nartea, directorul general al companiei de curierat UPS România, a fost numită director general al subsidiarei din Italia, cu sediul la Milano. Compania americană UPS a anunţat că belgianul Tim Helsen va prelua atribuţiile de country manager pentru Grecia, Ungaria, România.

Iulia Nartea, şefa UPS România, a fost numită director general al UPS Italia

Iulia Gabriela Nartea şi-a început activitatea în industria transporturilor în anul 1992, ca economist la departamentul de transporturi speciale din cadrul Romtrans, contractorul de servicii autorizat pentru UPS în România.  În 1998 Iulia Nartea a fost numită manager al operaţiunilor UPS în cadrul Romtrans. În noiembrie 2000 Romtrans a înfiinţat compania Trans Courier Service pentru furnizarea serviciilor de expediere expres UPS, unde Iulia a deţinut funcţia de director executiv, coordonând toate activităţile UPS în România. În aprilie 2008 UPS a achiziţionat Trans Courier Service, care a devenit astfel UPS România, iar Nartea a fost numită country manager. În 2012, a fost promovată pe poziţia de UPS division manager Romania, Greece & Balkans, an în care compania a realizat afaceri de 22 de milioane de euro şi un profit net 0,3 mil. euro, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

UPS este prezent pe piaţa din România din 1990 şi operează în mod direct începând cu anul 2008. În prezent, UPS România are două centre operaţionale în ţară, în Otopeni şi în Timişoara, precum şi un punct pentru logistică pe bază de contract în Otopeni. Centrele operaţionale UPS România se conectează la reţeaua globală UPS prin intermediul a două zboruri zilnice dedicate între aeroporturile Otopeni, respectiv Timişoara, şi centrul aerian european al UPS din Köln/Bonn, Germania. UPS România are 135 de angajaţi şi o flotă de transport rutier compusă din 70 de vehicule deţinute de UPS şi de subcontractori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iulia nartea,
ups,
director general,
italia
/analize/resurse-umane/iulia-nartea-sefa-ups-romania-a-fost-numita-director-general-al-ups-italia-13499414
13499414
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.