Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Promenada Mall de către grupul NEPI

Autor: Razvan Muresan Postat la 05 noiembrie 2014 44 afişări

Consiliul Concurenţei a autorizat operaţiunea de concentrare economică constând în preluarea controlului S.C. Floreasca City Center S.R.L. de către Grupul Nepi, prin NE Property Cooperatief U.A.

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Promenada Mall de către grupul NEPI

În urma acestei tranzactii, grupul Nepi, prin NE Property Cooperatief U.A. şi Ingen Europe B.V. dobândeste controlul asupra centrului comercial Promenada Mall.

În România, Grupul Nepi desfăşoară activităţi de investiţii imobiliare în scopul închirierii către terţi de spaţii de birouri, spaţii comerciale şi industriale.

S.C. Floreasca City Center S.R.L. desfăşoară activităţi de închiriere şi subînchiriere a bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, prin intermediul Promenada Mall Bucureşti.

Consiliul Concurenţei a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, constatându-se că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei piaţa serviciilor de închiriere a proprietăţilor imobiliare cu destinaţie comercială din cadrul marilor centre comerciale (centre comerciale tip „mall”, hypermarketuri, galerii comerciale cu o suprafaţă de peste 2.500 mp).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tranzactii
/actualitate/consiliul-concurentei-a-autorizat-preluarea-promenada-mall-de-catre-grupul-nepi-13494147
13494147
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.