EuroTriade: Serviciul de reprezentare directă

Postat la 29 decembrie 2021 140 afişări

EuroTriade: Serviciul de reprezentare directă

Potrivit EuroTriade, serviciul de reprezentare directă lansat de companie este singurul serviciu de promovare a candidaţilor direct în faţa angajatorilor din România.

Descrierea inovaţiei:

Inovaţia presupune facilitarea accesului către oameni de decizie (HR manageri sau directori generali) din companiile de interes pentru candidaţii în căutarea unui job nou. Acest lucru se realizează pe baza unui screening amănunţit în care candidatul reprezentat este ajutat să îşi definească foarte bine aşteptările, rolul dorit, tipul de companie căutat, precum şi abilităţile care îl favorizează pentru un anumit post. Soluţia poate fi accesată pe bază de abonament lunar şi include consultanţă personalizată din partea echipei EuroTriade, precum şi recomandarea unor poziţii potrivite cu profilul candidatului (şi care de cele mai multe ori nu sunt publice). Serviciul de reprezentare directă este disponibil încă din 2020, când a fost lansat într-o variantă beta, pentru testarea pieţei. Persoanele implicate în dezvoltarea proiectului sunt Angela Ghircoias, CEO, EuroTriade, Cătălina Caian, implicată în dezvoltarea şi susţinerea infrastructurii online a EuroTriade şi în partea de documentare a oportunităţilor pentru candidaţi, şi echipa internaţională EuroTriade, care a consolidat serviciul de reprezentare directă: Clement Kopp, fondator, EuroTriade; Philippe Kopp, CEO şi managing partner, EuroTriade Germania; Marc Leibunguth, CEO şi managing partner, EuroTriade Franţa.

Elementul de noutate:

Serviciul online de reprezentare directă creat de EuroTriade schimbă paradigma recrutării, spune Angela Ghircoiaş. Dacă în mod normal companiile angajează agenţii de recrutare pentru a-i ajuta să găsească angajaţii potriviţi, prin serviciul de reprezentare directă, EuroTriade oferă candidaţilor opţiunea de a «recruta» cel mai bun angajator pentru ei.  EuroTriade devine astfel reprezentantul candidatului în faţa unui potenţial angajator şi îl reprezintă direct în discuţiile cu persoanele de decizie din interiorul companiilor vizate – de la screeningul celor mai potrivite roluri la prezentarea candidatului în faţa angajatorului până la eventuale negocieri, stabilirea unui interviu sau plasarea candidatului în compania vizată. 

Efectele inovaţiei:

Prin serviciul de reprezentare directă, EuroTriade le oferă candidaţilor instrumentele de care au nevoie pentru a obţine joburile care li se potrivesc, conectate la valorile, nevoile şi competenţele lor. În acelaşi timp, pe termen lung, echilibrează centrul de putere dintre angajator şi candidaţi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.