100 Cele mai puternice femei din business. Elena Pap, Director regional Up Group (România, Moldova, Bulgaria şi Grecia)

Postat la 31 mai 2024 62 afişări

100 Cele mai puternice femei din business. Elena Pap, Director regional Up Group (România, Moldova, Bulgaria şi Grecia)

Cifră de afaceri (2022): 27,8 mil. euro

Rezultat net (2022): 10,5 mil. euro

Număr de angajaţi: 157


► Încă din copilărie, dar şi de-a lungul timpului, am simţit că am o afinitate cu zona educaţională. Mi-am dorit să fiu profesor, să fiu împreună cu oamenii şi să mă dezvolt continuu. Deşi nu am îmbrăţisat profesia care m-a atras din copilărie, într-un fel sau altul mi-am exercitat abilităţile de facilitator de cunoştinţe, de formator. Au fost multe situaţiile în care am interacţionat cu oameni din domenii diferite, statute sociale, personalităţi şi temperamente diferite, care puşi laolaltă era important să funcţionăm bine şi să avem rezultate performante. Impactul nu a fost doar acela că ne-am pus laolaltă cunoştinţele, abilităţile, ci ne-am consolidat ca echipă, am învăţat, am crescut şi am devenit versiunea noastră mai bună de la un rol la altul, de la o etapă la alta.

► Privind retrospectiv, sunt împăcată cu alegerile pe care le-am făcut. Dintotdeauna am avut o viaţă dinamică, mi-am dorit să fac lucruri care să conteze, să am activităţi prin care să simt că fac lucruri cu sens, cu impact pentru oameni. Am un respect deosebit pentru natura umană, pentru modul în care mai multe minţi laolaltă pot să creeze lucruri măreţe, durabile, care să vină în slujba altor oameni şi chiar comunităţi. Prin implicarea oamenilor se creează proiecte inedite, extraordinare. Inteligenţa colectivă este superioară inteligenţei individuale.

► Industria în care activăm este într-o dinamică permanentă. Având în vedere creşterea continuă a zonei de digitalizare din ultimii ani, estimăm că aceasta se va accentua în anii care urmează, iar noi va trebui să ne adaptăm exigenţelor clienţilor şi partenerilor noştri, să continuăm să investim în tehnologie, inovare, în rafinarea talentelor oamenilor din echipa noastră. Va fi esenţial să fim inovatori şi să ne concentrăm pe dezvoltarea soluţiilor care să răspundă nevoilor continue ale clienţilor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.