Povestea antreprenoarei care a construit împreună cu soţul său una dintre cele mai mari afaceri româneşti, cu venituri de peste 750 de milioane de lei

Postat la 20 octombrie 2022 19455 afişări

Cifră de afaceri (2021): + 752 mil. lei

Profit (2021): + 40,5 mil. lei

Număr de angajaţi: 2.534


CARTE DE VIZITĂ

• Se consideră antreprenor de vocaţie, intrând în afaceri în 1990 alături de trei asociaţi, şi este, alături de soţul său, Radu Timiş, printre primii antreprenori din România;

• În 1992, au ales să înfiinţeze propria firmă de familie,

Cris-Tim, care a devenit în timp scurt un brand important în industria preparatelor din carne;

• În 2014, s-a alăturat grupului Clinica Eliade, clinică de medicină integrativă, de care se ocupă personal;

• Din 2018, domeniul Casa Timiş, care este cel mai tânăr brand al grupului, de care se ocupă, de asemeni, în integralitate, a devenit  în numai doi ani un brand în domeniul turismului şi ospitalităţii.


M-am născut entuziastă, rebelăşi nonconformistă, autenticăşi integră, într-un cuvânt liberă, cum, de altfel, ne naştem toţi. Din fericire, eu am ales să îmi păstrez, cultiv şi să exprim aceste daruri în ciuda faptului că mi-au adus multe conflicte în viaţă, începând din copilărie. Într-o societate care ne asupreşte continuu,  să nu te conformezi mentalului colectiv e o asumare care îţi ridică mereu probleme.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.