Wizmo.ro, platformă imobiliară cu o investiţie de 500.000 euro în spate

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 07 iunie 2016 1276 afişări

Wizmo.ro, platformă imobiliară cu o investiţie de 500.000 euro în spate

Un grup de investitori belgieni şi români, specializaţi în e-commerce şi dezvoltare IT, investeşte 500.000 euro în Wizmo.ro, o nouă platformă imobiliară dedicată atât sectorului rezidenţial, cât şi celui de business.

Wizmo.ro, platformă specializată în listarea de anunţuri imobiliare, targetează, în egală măsură, proprietarii de imobile, agenţiile imobiliare, dezvoltatorii imobiliari, cât şi persoanele şi companiile care sunt în căutarea unui spaţiu construit sau teren, fie el de închiriat sau de vânzare.

“Am luat decizia de a investi în această platformă deoarece considerăm că mediul economic din România, cât şi piaţa imobiliară, ne pot oferi toate atuurile pentru a transforma Wizmo.ro într-un proiect de succes. Pentru a demara această investiţie am analizat atent potenţialul pieţei de real-estate şi am observat că acesta este în creştere în marile oraşe ale ţării, în special pe segmentul rezidenţial şi office”, a declarat Maarten Deboo, CEO Wizmo.ro. 

Potrivit lui Maarten Deboo, în următoarele trei luni, Wizmo.ro îşi doreşte să ajungă la 100.000 de listări, pe segmentele rezidenţial, comercial, office, industrial şi agricol. Din total, cele mai multe anunţuri vor fi pe segmentul rezidenţial, mai ales că, în perioada vară - toamnă, numărul căutărilor de apartamente de închiriat va fi în creştere.

”Un alt beneficiu al noii platforme este sistemul de review-uri, prin care clienţii pot da feedback legat de calitatea serviciilor agenţiilor, un instrument unic pe piaţa de profil, prin intermediul căruia sperăm să aducem un plus de transparenţă faţă de clienţii finali, care îşi pot spune părerea. În acelaşi timp, este un factor-cheie pentru agenţiile imobiliare şi dezvoltatorii imobiliari care investesc în calitatea serviciilor. Astfel, clienţii vor valida serviciile prin ratingul oferit, iar dezvoltatorii şi agenţiile vor câştiga credibilitate”, a mai explicat Maarten Deboo.

Acesta a subliniat că o altă noutate a platformei este serviciul de mesagerie directă cu potenţialii clienţi. În acest fel, părţilor implicate într-o negociere le va fi mult mai simplu să intre în contact şi să definitiveze o tranzacţie. De asemenea, un alt beneficiu este că Wizmo.ro va recompensa anunţurile calitative, cele cu descrieri elaborate, cu fotografii de calitate.

În plus, Wizmo.ro a pregătit pachete pentru profesioniştii din domeniu – agenţii şi dezvoltatori imobiliari – preţurile fiind diferite în funcţie de serviciile incluse şi de numărul de listări disponibil în portofoliul agenţiilor. De asemenea, în următoarele luni, odată cu lansarea platformei, agenţiile au 4 luni gratuite, pentru a testa platforma.

Lansată la nivel naţional, pentru moment, Wizmo.ro funcţionează în varianta Beta, în scopul perfecţionării platformei pe baza opiniilor venite de la primii utilizatori.

Urmărește Business Magazin

/analize/imobiliare/wizmo-ro-platforma-imobiliara-cu-o-investitie-de-500-000-euro-in-spate-15444423
15444423
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.