Whirlpool: Romanii au cumparat electrocasnice doar din necesitate

Postat la 23 aprilie 2010 26 afişări

Vremurile in care romanii cumparau frigidere si masini de spalat pentru a-si schimba vechile modele au trecut. Noua frugalite cauzata de criza economica a insemnat in primul rand un foicus mult mai mare asupra pretului si eficientei, spun comerciantii de electrocasnice.

"Cei care au cumparat au facut-o anul trecut strict din necesitate, nu din dorinta de a schimba un aparat inca functional cu un altul mai modern sau de alta marca", spune Mioara Bolozan, directorul de marketing al Whirlpool Romania. Bolozan spune ca in cazul aparaturii electrocasnice mari, studiile facute de Whirlpool indica un ciclu de viata de 8-10 ani atat pentru masini de spalat, cat si pentru aparate frigorifice, aceste date fiind in general relevante pentru majoritatea populatiei urbane.

Citeste mai multe in "Romanii spun "nu" electrocasnicelor noi"

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
electrocasnice,
comert,
/analize/comert/whirlpool-romanii-au-cumparat-electrocasnice-doar-din-necesitate-5990451
5990451
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.