Real închide primul magazin din România. Cum comentaţi?

Autor: Ioana Mihai Postat la 22 decembrie 2011 619 afişări

Reţeaua de hipermarketuri Real a decis să închidă magazinul plasat în comuna Ghiroda (Aeroport), judeţul Timiş, în martie 2012, anunţă compania printr-un comunicat de presă.

"Decizia de a închide un magazin nu este niciodată una uşoară, dar, dacă este imperios necesară, atunci trebuie luată. Magazinul s-a dovedit a fi amplasat într-o locaţie ale cărei planuri de dezvoltare nu s-au materializat, ceea ce a generat pierderi importante pentru compania noastră", declară Michel Lamoot director general real,- Hypermarket Romania.

În acelaşi timp, reprezentanţii companiei punctează că magazinul ar urma să fie relocat, că tuturor angajaţilor din magazine li se vor oferi alte slujbe în cadrul reţelei şi că va continua "expansiunea, deschizând noi magazine atât în Bucureşti cât şi în ţară".

Conform comunicatului de presă, în 2012, compania va deschide un nou hipermarket în Bucureşti, în parcul comercial AFI Bucureştii Noi.

În acest moment se afla în derulare un proces prin care li se oferă tuturor angajaţilor magazinului din Ghiroda un loc de muncă într-unul din cele două magazine din Timişoara sau - la cerere - în alt magazin din zonă sau din ţară. De la 1 ianuarie 2012, angajaţii magazinului situat în Ghiroda vor fi aplicanţi prioritari pentru posturile vacante la nivelul întregii companii. Consultări cu sindicatul au fost deja demarate. "Timişoara este orasul în care am deschis primul magazin din România şi va rămâne un teritoriu strategic pentru real,-", mai spune Michel Lamoot.

real,- a investit peste 500 milioane euro în deschideri şi remodelări de magazine în România. Compania va continua expansiunea în 2012 şi 2013, cu noi deschideri de magazine în Bucureşti şi în ţară. Fiecare nou magazin generează 250 de locuri de muncă, dintre care 30 sunt pe poziţii manageriale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
real,
inchidere,
magazin,
hypermarket,
comert
/analize/comert/real-inchide-primul-magazin-din-romania-cum-comentati-9086186
9086186
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.