Penny Market XXL îşi schimbă numele în XXL Mega Discount

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 10 ianuarie 2013 260 afişări

Începând din 10 ianuarie, reţeaua de magazine Penny Market XXL, parte a Rewe Group, se relansează sub numele XXL Mega Discount, noul slogan fiind Uriaşul preţurilor mici!

Magazinele XXL au trecut printr-un proces de reamenajare şi modernizare, menit să ofere clienţilor o experienţă mai plăcută la cumpărături, servicii de calitate, cele mai atrăgătoare preţuri şi un personal calificat, aflat mereu în întâmpinarea lor.

În urma procesului de modernizare, XXL Mega Discount va oferi o mai mare varietate de produse şi servicii, care includ: specialităţi la vitrină cu servire asistată (brânzeturi fine, mezeluri rafinate şi alte specialităţi locale şi internaţionale), carne proaspătă, pregătită şi servită de un măcelar, produse de brutărie şi panificaţie proaspăt coapte în magazin, dar şi mâncare gătită pe care clienţii o pot servi direct în magazin sau o pot cumpăra pentru acasă. Totodată, noul design al magazinului aduce o mai bună organizare spaţială, o prezentare îmbunătăţită a diverselor categorii de produse, cu o mai bună evidenţiere a zonei promo, atât în sectorul produselor alimentare cât şi în al celor nealimentare. în plus, combinaţia echilibrată de produse alimentare foarte proaspete şi produse nealimentare va oferi clienţilor opţiunea perfectă pentru cumpărături.

"Redenumirea brandului şi introducerea unor noi garanţii reprezintă pasul final în procesul amplu (...)", a declarat Simon Hamersky, COO XXL Mega Discount.

Reţeaua de magazine XXL Mega Discount este prezentă pe piaţa din România din anul 2001, cand a fost deschis primul magazin în Bucureşti. În prezent, compania Rewe România operează 142 de magazine.

Urmărește Business Magazin

/analize/comert/penny-market-xxl-isi-schimba-numele-in-xxl-mega-discount-10449346
10449346
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.