H&M deschide magazinul din Iaşi

Autor: Ioana Mihai Postat la 29 mai 2012 95 afişări

Din 31 mai, reţeaua H&M va deschide un nou magazin în Iaşi, cu o suprafaţă de aproape 1700 mp, în centrul comercial Palas Iaşi.

În ziua deschiderii, primii 100 de clienţi vor primi un voucher în valoare de 80 de lei, care va putea fi folosit în orice magazin H&M din România. Un alt mechanism promoţional este cel prin care la cumpărături în valoare de 100 lei clienţii vor primi un card în valoare de 9,9 lei pe care-l vor putea utiliza la cumpărăturile viitoare.

Preţurile produselor din colecţie variază între 39,90 lei pentru pantaloni scurţi şi costume de baie, 59,90 lei pentru rochii sau 19,90 lei pentru maiouri, 39,90 lei pentru tricourile bărbăteşti şi şorturile de baie şi 89,90 lei pentru pantaloni conici. Grupul H&M are peste 2.500 de magazine în 44 de pieţe, inclusiv magazine deschise în sistem de franciză.

Până acum, H&M a deschis în România 13 magazine, dintre care şase în Bucureşti (în AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Băneasa Shopping City, Plaza România, Bucureşti Mall şi Sun Plaza) şi şapte în ţară - la Braşov, Cluj, Timişoara, Oradea, Constanţa, Arad şi Craiova.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
h&m,
magazin,
iasi
/analize/comert/h-m-deschide-magazinul-din-iasi-9681612
9681612
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.