Cine este Lavinia Ivas, executivul care vinde parfumuri care costă mii de lei bucata

Postat la 16 mai 2023 281 afişări

Cine este Lavinia Ivas, executivul care vinde parfumuri care costă mii de lei bucata

100 Cele mai puternice femei din business: Lavinia Ivas, CEO, Douglas România

Cifră de afaceri (2022): 209 mil. lei / Număr de angajaţi: 278

Deţine rolul actual de aproape 12 ani şi, împreună cu echipa sa, a dezvoltat lanţul de parfumerii multibrand Douglas, care acum numără 39 de magazine în 21 de oraşe. În ultimii doi ani, compania s-a implicat în promovarea brandurilor româneşti din industria cosmetică sub umbrela conceptului RoBrands. Anterior, Lavinia Ivas a fost director executiv al Miniblu şi pentru 6 ani a activat în domeniul pharma, având diverse funcţii manageriale în cadrul companiei Sensiblu (actuală Dr. Max).

„Pentru mine este foarte important să creez un mediu în care atât eu, cât şi colegii mei să ne putem dezvolta aptitudinile şi să ne maximizăm potenţialul. Am reuşit împreună cu ei să creăm un mediu în care venim cu plăcere la muncă, simţim că suntem o echipă, şi, chiar dacă nu suntem întotdeauna de acord, reuşim să discutăm constructiv şi să avem o decizie pentru care lucrăm toţi împreună să o implementăm. Asta ne permite să fim creativi şi să căutăm soluţii la problemele cu care ne confruntăm, ştiind că avem un sprijin în ceilalţi. Bineînţeles, lucrăm permanent la asta şi pentru a reuşi este nevoie de implicarea benevolă a tuturor.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.