100 Cele mai puternice femei din business: Diana Baicu, Cofondatoare, Top Line

Postat la 22 mai 2023 215 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Diana Baicu, Cofondatoare, Top Line

Cifră de afaceri (2022): 17,2 mil. euro   /   EBITDA: 1,68 mil. euro   /   Număr de angajaţi: 205

Diana Baicu este cofondatoare a Top Line, compania lider în România în distribuţia de aparatură şi produse de beauty profesionale şi soluţii complete pentru dezvoltarea afacerilor din acest domeniu.

Top Line este, de 27 de ani, distribuitorul unor branduri precum Moroccanoil, Babor, Guinot, Joico, Academie, Kevin.Murphy sau CND. Prin activitatea sa şi a echipei sale, Diana Baicu a contribuit la formarea unor generaţii întregi de profesionişti în industria de înfrumuseţare. Consideră că frumuseţea acestui domeniu porneşte tocmai din faptul că fiecare dintre noi este diferit şi are nevoi diferite şi tocmai de aici apare provocarea de a a oferi tuturor soluţii personalizate de frumuseţe, care să îi ajute să capete, la rândul lor, o mai mare încredere în forţele proprii.

„Libertatea înseamnă să poţi lua în orice situaţie deciziile pe care le consideri corecte.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.