Yahoo a cumpărat o aplicaţie de recunoaştere a imaginilor

Postat la 27 august 2013 36 afişări

Grupul de internet american Yahoo! Inc. a cumpărat, luni, IQ Engines, o aplicaţie de recunoaştere a imaginilor, pe care o va folosi pentru îmbunătăţirea serviciului său de fotografii Flickr.

Yahoo a cumpărat o aplicaţie de recunoaştere a imaginilor

 Echipa IQ Engines a confirmat achiziţia start-up-ului de către Yahoo, însă valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică.

"IQ Engines s-a alăturat echipei Flickr de la Yahoo!", se spune într-un anunţ postat pe site-ul IQ Engines. În anunţ se mai spune că echipa IQ Engines este un admirator al aplicaţiei Flickr, precizând că abia aşteaptă să lucreze la îmbunătăţirea modului de organizare a fotografiilor de pe Flickr.

De când a devenit director general al Yahoo!, în iulie anul trecut, Marissa Mayer a actualizat aplicaţia Flickr pentru fotografii şi a făcut numeroase achiziţii.

IQ Engines este un start-up a cărui tehnologie permite analizarea, trierea şi clasificarea imaginilor, prin utilizarea tehnicilor de recunoaştere facială.

Grupul Yahoo! Inc. încearcă să îşi revigoreze imaginea şi să atragă mai mulţi tineri, sub conducerea actualului director general al companiei, Marissa Mayer.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/yahoo-a-cumparat-o-aplicatie-de-recunoastere-a-imaginilor-11275245
11275245
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.