Xiaomi deschide al doilea magazin în România. Unde este localizată noua unitate

Autor: Andra Stroe Postat la 27 august 2021 465 afişări

Xiaomi deschide al doilea magazin în România. Unde este localizată noua unitate

Xiaomi, unul dintre cei mai importanţi jucători globali din tehnologie, deschide sâmbătă, 28 august 2021, un nou Xiaomi Store. Noul magazin flagship este situat la etajul 1 al Centrului Comercial Sun Plaza din Bucureşti.

Xiaomi Store Sun Plaza, al doilea magazin local al producătorului, este „un pas înainte pentru atingerea obiectivului pe termen lung al companiei de a avea un Xiaomi Store în fiecare oraş mare din România”, potrivit reprezentanţilor companiei.

“Principiul nostru este acela de a face inovaţia accesibilă pentru toţi. Continuăm să aducem aproape de consumator produsele noastre bazate pe tehnologii inovatoare, la cele mai accesibile preţuri”,  a declarat Andrzej Gladki, Deputy Regional Manager Xiaomi.  

Noul concept store este deschis în colaborare cu distribuitorul autorizat DPhone. „Flagshipul Xiaomi din Centrul Comercial Sun Plaza este prima investiţie DPhone pe piaţa din România. (...) Plănuim să investim în continuare în România şi să inaugurăm în perioada următoare o serie de noi magazine Xiaomi”, a declarat David Chen, General Manager DPhone Retail.

Amenajarea interioară a magazinului a fost realizată în acord cu identitatea de brand Alive, noul concept de design lansat de producător în prima parte a anunului 2021.

Portofoliul de produse disponibile în noua unitate include de la telefoane inteligente la purificatoare de aer, trotinete electrice, brăţări inteligente, dar şi numeroase produse din categoria smart home.

Reprezentanţii companiei anunţă şi o serie de reduceri la deschiderea magazinului.

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 şi listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Produsele companiei sunt prezente în peste 100 de pieţe din întreaga lume.

În august 2021, compania a fost listată pentru a treia oară în topul Fortune Global 500,

urcând pe poziţia 338, ceea ce reprezintă un avans de 84 de locuri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
deschidere,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.