World Class România ajunge la 15 spaţii, în urma unei investiţii de peste un milion de euro

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 10 august 2015 314 afişări

World Class România, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, extinde reţeaua de cluburi de fitness şi deschide, în septembrie, un nou centru World Class, în cadrul complexului rezidenţial Asmita Gardens.

World Class România ajunge la 15 spaţii, în urma unei investiţii de peste un milion de euro

Situat în zona Tineretului din Bucureşti, noul club de fitness va fi deschis în urma unei investiţii de peste un million de euro şi reprezintă cel de-al 12-lea centru World Class din Bucureşti şi al 15-lea din ţară.

Cu o suprafaţă totală de peste 2.000 de metri pătraţi, World Class Asmita va avea o sală de sport cu echipamente de ultimă generaţie, un studio dedicat antrenamentelor de grup şi o sală de cycling. De asemenea, centrul include o zonă de spa cu jacuzzi, saună şi servicii masaj, precum şi piscină.

“Obiectivul nostru este să înregistrăm, până la finalul acestui an, 1.500 de membri şi avem toată convingerea că aceştia vor găsi aici locul ideal pentru a se relaxa şi antrena sub atenta îndrumare a echipei noastre”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class România şi Serbia.

Clienţii World Class Asmita pot alege, în funcţie de preferinţe sau nivel de pregătire, dintre cele peste 50 de cursuri predate săptămânal de către instructori certificaţi sau pot opta pentru ore de antrenament personal, alături de antrenori profesionişti.

Accesul în club se face de luni până vineri între orele 06:00-23:00, iar în zilele de sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 08:00-21:00. Deschiderea World Class Asmita vine în urma preluării clubului 168 Sport Station, aflat în complexul rezidenţial Asmita Gardens.

World Class România este lider de piaţă în industria de wellness autohtonă şi numără 15 centre în toată ţara şi peste 35.000 de membri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitii,
spatii,
fitness,
wellness,
worl class
/actualitate/world-class-romania-ajunge-la-15-spatii-in-urma-unei-investitii-de-peste-un-milion-de-euro-14670635
14670635
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.