Wizz Air lansează în toamnă două noi rute din România. Este prima dată când o companie aeriană zboară din România spre această insulă

Autor: Roxana Rosu Postat la 05 august 2021 79639 afişări

Wizz Air lansează în toamnă două noi rute din România. Este prima dată când o companie aeriană zboară din România spre această insulă

Compania aeriană Wizz Air lansează două noi rute, din Bucureşti către Gran Canaria (Insulele Canare), Spania şi din Cluj-Napoca către Billund, Danemarca, cu un zbor săptămânal în zilele de sâmbătă pentru Gran Canaria şi două zboruri săptămânale în zilele de miercuri şi duminică pentru Billund, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. 

Primul zbor către Billund va decola pe 31 octombrie, iar către Gran Canaria pe 6 noiembrie.

Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil.

“Suntem încântaţi să anunţăm extinderea reţelei noastre de rute de pe aeroporturile din România către destinaţii din Danemarca şi Spania. Prin aceste noi rute din Bucureşti către Gran Canaria şi din Cluj-Napoca către Billund, Wizz Air pune la dispoziţia românilor mai multe destinaţii de vacanţă. Oricine se poate bucura de tarife ultra-reduse şi poate călători în siguranţă către destinaţiile favorite de vacanţă sau descoperi locuri noi la bordul aeronavelor noastre moderne. Aşteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm primii pasageri pe aceste noi rute.”, a spus Paulina Gosk, Corporate Communications Manager al Wizz Air.

Noua rută către Billund din Cluj vine în completarea rutelor operate deja de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi Aeroportul Internaţional Iaşi.

Noua rută către Gran Canaria de la Bucureşti este primul zbor operat din România către această insulă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
cluj napoca,
danemarca,
zbor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.