LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Cel mai mare transportator aerian din România face angajări masive în România. Ce condiţii trebuie să îndeplinească cei care vor să fie însoţitori de zbor

Autor: Ioana Matei Postat la 08 ianuarie 2020 2885 afişări

Cel mai mare transportator aerian din România face angajări masive în România. Ce condiţii trebuie să îndeplinească cei care vor să fie însoţitori de zbor

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România anunţă noi sesiuni de recrutare la Sibiu, pe 8 ianuarie şi la Bucureşti, pe 9 ianuarie, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Candidaţii care visează la un loc unic în care să lucreze, unde sunt în permanenţă în mişcare şi unde  întâlnesc zilnic oameni noi, ar trebui să încerce o carieră în cadrul Wizz Air. Compania aeriană este în căutare permanentă de candidaţi pozitivi şi plini de energie pentru poziţiile de însoţitor de zbor pentru bazele sale din Europa Centrală şi de Est.

De la primul său zbor care a decolat din România în 2006, Wizz Air şi-a dezvoltat continuu reţeaua şi a crescut numărul de pasageri transportaţi pe rutele sale cu tarife mici. Wizz Air oferă în prezent 154 de rute către 21 de ţări de pe 10 aeroporturi româneşti, scriu reprezentanţii companiei în comunicatul de presă.

Anul trecut, Wizz Air a angajat peste 1.100 de persoane şi şi-a mărit echipa la peste 5.000 de profesionişti în aviaţie. În 2020, la nivelul întregii reţele, compania caută să recruteze noi angajaţi, inclusiv din România.

Cei care doresc să devină însoţitori de bord sunt invitaţi să se alăture sesiunilor de recrutare WIZZ, cu un CV în limba engleză, două fotografii (portret şi corp întreg). Interviurile pot dura câteva ore bune, aşadar rugăm participanţii să fie pregătiţi pentru o astfel de situaţie.

Pentru a face parte din echipajul de cabină Wizz Air, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

•            Vârsta minimă: 18 ani

•            Înălţimea minimă pentru doamne 1,65m şi pentru domni 1,75m

•            Deschiderea braţului de 2,10 cm (pe vârfuri)

•            Diplomă de absolvire liceu (minim)

•            Fluent(ă) în engleză atât scris, cât şi vorbit, cunoştinţe suplimentare de limbă română, bulgară, poloneză, maghiară, lituană, letonă, slovacă, cehă, macedoneană, sârbă, ucraineană, georgiană sau bosniacă

•            Paşaport valabil fără restricţii (minimum 6 luni)

Compania va face recrutări în Sibiu, pe 8 ianuarie şi în Bucureşti, pe 9 ianuarie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.