Wizz Air anunţă noi rute din Bucureşti. Care sunt destinaţiile spre care se vor opera zboruri

Autor: Andra Stroe Postat la 09 iunie 2020 213 afişări

Wizz Air anunţă noi rute din Bucureşti. Care sunt destinaţiile spre care se vor opera zboruri

Operatorul aerian Wizz Air a anunţat azi noi rute din Bucureşti spre Viena şi Heraklion (Creta). „Cu aceste noi zboruri spre Heraklion, Wizz Air oferă oportunităţi de călătorie spre Grecia, la tarife scăzute, în timp ce Viena devine şi mai accesibilă, cu cinci zboruri săptămânale din capitala României, al patrulea oraş cu operaţiuni Wizz Air spre Viena, după Cluj-Napoca, Suceava şi Constanţa, ultimul anunţat în mai”, spun reprezentanţii companiei într-un comunicat.

Pe ruta Bucureşti-Viena compania va opera zboruri, începând cu 15 iulie 2020, în zilele de luni, miercuri, joi, vineri şi duminică, cu preţuri începând cu 89 de lei, iar pe ruta Bucureşti – Heraklion se vor opera zboruri din data de 16 iulie, joia şi duminica, cu tarife care pornesc de la 139 de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
wizz air,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.