Ştirea momentului în România. Restaurantele au început să introducă ”Taxa Covid”. Cu cât va creşte nota de plată

Postat la 08 iunie 2020 1220 afişări

Ştirea momentului în România. Restaurantele au început să introducă ”Taxa Covid”. Cu cât va creşte nota de plată

Taxa COVID-19 a fost introdusă în mai multe ţări în domeniul restaurantelor, dar şi în cel al cabinetelor stomatologice

Patron din România: "Am pus taxa din cauza costurilor de distanţare socială. Şi pentru că toată lumea o făcea". ANAF: "Taxa nu are niciun suport legal"

Unii patroni de restaurante din România au apelat şi ei la aşa numita "taxă de coronavirus" în perioada post pandemie.

Restaurantele din România, unele dintre ele, au apelat la taxa de coronavirus după redeschidere. Măsura nu este una "originală", ci împrumutată din afară. Şi în alte ţări europene, de exemplu Danemarca, patronii din domeniu au apelat la astfel de taxe.

Patronul restaurantului care şi-a taxat clienţii cu 5 lei - taxa COVID-19 - a afirmat pentru economica.net: "Am pus-o din cauza costurilor de distanţare socială ale restaurantului. Şi pentru că toată lumea făcea aşa. Şi celelalte restaurante, şi dentiştii", a spus acesta, potrivit sursei citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
taxa,
restaurante,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.