Vremea în Bucureşti şi în ţară

Postat la 02 martie 2019 74 afişări

Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile sudice, iar în a doua parte a nopţii şi în cele vestice. Izolat, mai ales în Oltenia şi la munte, se vor semnala precipitaţii slabe mixte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor situa, în general, între -10 şi 0 grade, informează ANM.

Vremea în Bucureşti şi în ţară

ÎN BUCUREŞTI

Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de -1...0 grade.

Duminică

Vremea se va menţine normalã termic. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a zilei, dar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi redusã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimã va fi de -3...-1 grad.

Luni 

Vremea va deveni caldã pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla în general moderat ziua şi slab noaptea. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimã va fi de 1...2 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţã.

Marţi 

Vremea va fi în continuare caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai accentuate noaptea, când vor fi condiţii ca, trecãtor, sã plouã slab. Vântul va sufla în general moderat ziua şi slab noaptea. Temperatura maximã va fi de 17...18 grade, iar cea minimã de 5...6 grade.

 Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
grade,
general

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.