Kovesi: Înainte de audierea în PE, am fost la o biserică din Bruges

Postat la 02 martie 2019 22 afişări

Laura Codruţa Kovesi a declarat, sâmbătă, că este un om credincios şi că a mers la biserică înainte de audierea din Parlamentul European, unde a fost întâmpinată de un număr mare de enoriaşi români, care au susţinut-o şi i-au spus că îi ţin pumnii pentru candidatura la şefia Parchetului European.

Kovesi: Înainte de audierea în PE, am fost la o biserică din Bruges

„Cred în Dumnezeu, mă duc la biserică şi în România. Acum înainte de audierea în Parlamentul European, am fost la o biserică ortodoxă din Bruges. Au fost mulţi români. Nu mă aşteptam să fie atâţia. Am fost impresionată că au fost foarte mulţi copii. A fost o slujbă frumoasă. Când s-a terminat slujba cineva gătise cozonac şi sarmale. Am primit şi eu. Oamenii m-au încurajat. Urmăriseră ştirile. Ştiau de ce sunt în Belgia şi m-au încurajat şi mi-au zis că îmi ţin pumnii”, a declarat Laura Codruţa Kovesi la Europa FM.

Fosta şefă a DNA a spus că a discutat cu românii de acolo despre modul de viaţă din Belgia.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
laura kovesi,
biserica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.