Vodafone numeste un nou CEO in Romania, pe Inaki Berroeta. Liliana Solomon devine director de operatiuni pentru Europa

Postat la 01 noiembrie 2010 23 afişări

Grupul britanic Vodafone a anuntat numirea lui Inaki Berroeta in pozitia de CEO al Vodafone Romania, incepand cu data de 1 decembrie 2010. Anterior, Inaki Berroeta a fost CEO al Vodafone Malta, din iulie 2007.

Totodata, Vodafone anunta numirea Lilianei Solomon in functia de Director of Operations, Europe Region, incepand cu data de 1 decembrie 2010, pozitie cu sediul la Londra din care va raporta catre Michel Combe, CEO Europe Region, Vodafone.

"Dupa 5 ani extraordinari petrecuti alaturi de echipa Vodafone Romania, am acceptat o noua provocare in Grupul Vodafone. Am convingerea ca ceea ce am construit aici impreuna cu colegii mei reprezinta o baza solida pentru dezvoltarea viitoare a companiei", a declarat Liliana Solomon.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vodafone-numeste-un-nou-ceo-in-romania-pe-inaki-berroeta-liliana-solomon-devine-director-de-operatiuni-pentru-europa-7651838
7651838
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.