Vlad Pascu a fost adus pentru prima dată în faţa instanţei. Procesul ar putea fi reluat de la zero

Postat la 23 mai 2024 69 afişări

Vlad Pascu a fost adus pentru prima dată în faţa instanţei. Procesul ar putea fi reluat de la zero

Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, a fost adus pentru prima dată în sala de judecată a Judecătoriei Mangalia, fiind până acum audiat prin videoconferinţă.

Procesul ar putea fi reluat de la zero după ce judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu a fost recuzată, iar cazul a fost preluat de Carmen Berevoescu, preşedintele Judecătoriei Mangalia.

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat transferul judecătoarei Ioana Ancuţa Popoviciu de la Judecătoria Mangalia la Judecătoria Constanţa, după criticile privind greşelile comise în timpul procesului.

Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, a fost adus joi dimineaţă pentru prima dată la Judecătoria Mangalia. Termenul de joi ar fi trebuit să fie ultimul înainte de pronunţarea pe fond, însă judecătoarea a fost recuzată, iar procesul ar putea fi reluat de la zero. Noul magistrat care va judeca acest dosar este Carmen Berevoescu, preşedintele Judecătoriei Mangalia.

Vlad Pascu a fost adus de la Penitenciarul Poarta Albă şi s-a prezentat pentru prima dată în sala de judecată, până acum fiind audiat prin videoconferinţă.

Dosarul a fost preluat de o nouă judecătoare după ce Ioana Ancuţa Popoviciu, criticată pentru numeroasele greşeli comise în timpul procesului, a fost recuzată. De asemenea, Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat transferul judecătoarei de la Judecătoria Mangalia la Judecătoria Constanţa.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
instanta,
proces,
reluare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.