Vinul românesc va fi vedeta anului 2018 în lume

Postat la 16 decembrie 2017 268 afişări

Sfârşitul de an aduce şi el şi tot felul previziuni pentru viitor. Specialiştii de la Majestic Wine au făcut câteva supoziţii despre ce ne aşteaptă în materie de vinuri în 2018.

Vinul românesc va fi vedeta anului 2018 în lume

Mai mult, înseamnă mai bun

 

Anul 2017 a arătat că sticlele de 1,5 l sunt din ce în ce căutate de clienţi. Vinurile rose şi cele roşii sunt preferate în sticle mari. De cele mai multe ori clienţii le cumpără pentru nunţi sau petreceri.

 

Cei de la Majestic Wine spun că vinul îmbuteliat în sticle mari atinge maturitatea după o perioadă mai lungă de timp şi sunt mai intense.

 

Pariaţi pe România

 

Vremea proastă, bolile şi incendiile care au lovit Africa de Sud, America Latină şi SUA îi face pe specialişti să mizeze pe România ca principală ţară exportatoare de vin. Producţia noastră se preconizează că va creşte cu 60% faţă de 2017. Ungaria este următoarea ţară despre care se spune că va umple magazinele de vinuri din lume anul următor.

 

Cititi mai multe pe www.gustarte.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.