Vine al doilea val peste una dintre cele mai mari economii din lume? Numărul de cazuri în creştere din Tokyo îi sperie pe japonezi

Autor: Alex Ciutacu Postat la 02 iunie 2020 636 afişări

Vine al doilea val peste una dintre cele mai mari economii din lume? Numărul de cazuri în creştere din Tokyo îi sperie pe japonezi

Numărul de îmbolnăviri cu Covid-19 a crescut cu 34 de pacienţi, la doar o săptămână după ce starea de urgenţă a fost îndepărtată, ceea ce naşte temeri în rândul autorităţilor cu privire la o nouă serie de măsuri de carantină – care ar putea afecta masiv businessurile ce abia au apucat să îşi deschidă uşile, potrivit FT.

„Numărul de cazuri noi crescut cu 34 de pacienţi astăzi, în timp ce observăm o înrăutăţire şi în rândul celorlalţi indicatori pe care îi urmărim. Ţinând cont de aceste cifre, ne vom consulta imediat cu experţii şi nu excludem lansarea unei stări de alertă la nivelul oraşului Tokyo”, a spus guvernatorul Yuriko Koike în faţa prefecţilor.

Este cel mai mare număr de cazuri înregistrat în Tokyo în ultimele două săptămâni.

O stare de alertă la nivelul oraşului Tokyo reprezintă doar un avertisment la nivelul conducerii oraşului şi nu ar impune măsuri de distanţare socială.

Cu toate acestea, evoluţia actuală vine în contextul în care oraşul începe să se redeschidă, unele şcoli începând cursurile cu o parte dintre studenţi chiar de astăzi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
tokyo,
cazuri,
economii,
japoneza,
masuri,
pacienti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.