Ce puteţi citi în cea mai nouă ediţie Business MAGAZIN - VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 01 iunie 2020 64 afişări

Ce puteţi citi în noul număr Business MAGAZIN:

  • Indiferent că vorbim despre un elev de liceu care urma să susţină examenul de bacalaureat, de un student care căuta cel mai bun program de master peste hotare, de un proaspăt angajat aflat la primul job, ori de un cuplu tânăr care urma să se căsătorească în vara aceasta sau să îşi cumpere prima casă, pandemia a dat peste cap toate aceste planuri şi, mai mult, a schimbat fundamental modul în care vor fi refăcute. Cum arată viitorul Generaţiei Z în context pandemic, veţi putea citi în cel mai nou articol de copertă al Business MAGAZIN.
  • Criza generată de COVID-19 a luat prin surprindere antreprenorii din toate sectoarele economice, inclusiv din cel medical. Cum a fost afectată activitatea acestora a povestit pentru Business MAGAZIN medicul Ovidiu Palea, fondatorul clinicilor Provita.
  • Nevoia de economisire devine mai clară în contextul unei crize, precum cea prin care trecem acum. Înaine de pandemie însă, doar 40% dintre români aveau bani puşi deoparte. Care sunt motivele şi cum poate fi îmbunătăţită această situaţie a povestit pentru Business MAGAZIN Serge Offers, CFO-ul ING Bank România.
  • Nu doar birourile s-au mutat la domiciliu pentru cei a căror activitate a permis acest lucru - ci şi salteaua şi ganterele din sălile de sport. Care sunt noile obiceiuri dobândite de români în materie de activităţi sportive a povestit pentru Business MAGAZIN Andrei Creţu, CEO şi cofondator al 7card.
  • Antreprenorul Bernard Henry Kroger a fost una dintre acele persoane care au transformat un „nu” într-o oportunitate. Refuzat ca partener de afaceri de angajatorul său, el s-a ambiţionat să pornească la drum pe cont propriu. Rezultatul? Kroger, al cincilea retailer alimentar din lume, cu venituri anuale de miliarde.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business magazin,
video

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.