Viorica Dăncilă: Guvernul Orban nu dă semne că vrea să majoreze alocaţiile

Postat la 01 iunie 2020 126 afişări

Viorica Dăncilă: Guvernul Orban nu dă semne că vrea să majoreze alocaţiile

Fostul premier Viorica Dăncilă acuză Executivul condus de Ludovic Orban că a făcut tot ce-a putut ca să blocheze şi să întârzie noua majorare a alocaţiilor votată de PSD şi că, din această cauză, copiii din România nu au azi, de ziua lor, alocaţii de 300 de lei.

”Împreună cu bucuria firească de pe chipurile celor mici, Ziua Copilului vine pentru noi, adulţii, cu mesajul că e nevoie să facem mai mult pentru generaţiile viitoare. Ca premier al României am înţeles bine acest mesaj şi de aceea, în primăvara anului trecut, Guvernul pe care l-am condus a majorat alocaţia pentru copii de la 84 de lei la 150 de lei.

La acea vreme, cu susţinerea PNL! Dar dacă noi am făcut atunci tot posibilul pentru a găsi resursele financiare, fără să ne plângem şi să căutăm justificări că nu se poate, guvernul Ludovic Orban a făcut tot ce-a putut ca să blocheze şi să întârzie noua majorare a alocaţiilor votată de PSD. Din cauza guvernării liberale, copiii din România nu au azi, de ziua lor, alocaţii de 300 de lei pe lună”, a scris pe Facebook Viorica Dăncilă.

Ea adăugă că nici în prezent, ”când în mod evident familiile din România au nevoie de bani în plus, iar restricţiile privind deficitele bugetare s-au relaxat în toată Europa în condiţiile crizei coronavirusului, guvernul Orban nu dă semne că vrea să majoreze alocaţiile”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alocatii,
majorare,
guvern

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.