Cum arăta Centrul Vechi al Capitalei cu o zi înainte de redeschiderea teraselor - FOTO, VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 31 mai 2020 1196 afişări

Înregistrare video din data de 31.05.2020

Faptul că oamenii sunt dornici să se reîntoarcă pe terase se vedea chiar cu o zi înainte de redeschiderea acestora: Centrul Vechi al Capitalei era deja animat de muzicieni ambulanţi şi de oameni care au preferat Centrul Istoric în locul parcurilor pentru o plimbare.

Şi proprietarii teraselor păreau prinşi în pregătiri - mulţi dintre ei au amenajat deja spaţiile în aer liber unde îi vor putea primi pe primii clienţi, respectând regulile de distanţare fizică impuse de autorităţi.

Multe dintre unităţile HoReCa din Centrul Vechi nu deţin însă spaţiul necesar pentru amenajarea unei terase, motiv pentru care unele dintre acestea pare că vor rămâne închise.

Cert este că de mâine, toţi cei dornici de ieşiri la pub sau restaurant cu prietenii vor trebui să îşi rezerve  locul mult dorit pe terasă în avans, numărul de spaţii disponibile fiind cel puţin înjumătăţit faţă de vremurile de dinainte de pandemie.

(Editare foto-video prin intermediul platformei InShot)

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
capitala,
centrul vechi,
reportaj,
video

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.